Zabaglione med passionsfrugt

Zabaglione med passionsfrugt

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

6 æg
11 spsk sukker
marsala
----------------
4 passionsfrugter
mandelkager

Fremgangsmåde:

Denne klassiske, italienske dessert er simpelthen ren magi. Nogle æg og lidt sukker bliver på forundeligste vis til en let og luftig creme, som bare smager af mere! Server den med en top af passionsfrugt og måske nogle få, sprøde mandelkager eller ladyfingers. Lidt sprødt smager godt til den lette creme. Pisk æg og sukker sammen i en dyb skål. Placer skålen over vandbad. Hæld lidt Marsala eller anden sød dessertvin i skålen. Og så kommer det; pisk, som havde du fanden i hælene, og oplev hvordan cremen løfter sig og bliver mere og mere luftig og lækker. Hæld cremen over i fine glas og skrab kernerne ud af passionsfrugterne og vend dem let sammen med cremen. Server straks.