Wrap med appelsinmarineret andebryst

Wrap med appelsinmarineret andebryst

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

1 berberi andebryst
3 tortilla pandekager
4 spsk tyttebærsyltetøj
1 appelsin
smør
salt og peber
2 salat
salt og peber

Fremgangsmåde:

En superhurtig middag. Også velegnet til at tage med på udflugt eller som madpakke. Du kan bruge forskellige typer salat i din wrap, men helst noget sprødt som rødkål eller julesalat. Undgå tomater, det passer absolut ikke til tyttebær! Har du ikke lige tyttebærsyltetøj i køleskabet, kan du prøve med solbærsyltetøj eller ribsgele. Men behersk dig,- det er jo ikke en marmelademad vi taler om. Opvarm lidt smør på en pande og rist det hele andebryst med skindsiden nedad. Lad det stege ved svag varme i ca. 10 minutter, så vil andefedtet langsomt smelte af. Når skindsiden er brun og sprød, vendes andebrystet og steges ca. 8 minutter på den anden side. Drys med salt og peber og pres al saften af appelsinen ud over. Lad brystet hvile indpakket i ca. 5-10 minutter inden det skæres i tynde skiver. Varm tortillaerne kort i ovnen, pas på de ikke bliver hårde. Lav to eller fire wraps (alt efter hvor sultne i er): smør med tyttebærsyltetøj, kom lidt sprød salat og lidt ristede pinjekerner på, og dæk med skiver af andebryst. Pak dine wraps godt sammen og husk endelig servietter eller køkkenrulle.