Wok strimler med chili- forårsløg og kokosmælk

Wok strimler med chili- forårsløg og kokosmælk

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

225 g skinkeinderlår, strimler
0,5 spsk olie
salt og peber
1 løg
6 forårsløg
ingefær, frisk
0,75 chili, stærk
0,75 tsk karry pasta, stærk
0,5 ds kokosmælk
1 spsk sojasauce
koriander, frisk
Tilbehør
2 dl ris

Fremgangsmåde:

1. Dup kødet tørt med køkkenrulle. 2. Varm olie på panden ved kraftig varme. Krydr kødet med peber. Brun hurtigt kødet på begge sider. Skru ned til middel varme og steg 1½-2 minutter på hver side. Krydr med salt. 3. Kom en skive skinke og tynde skiver parmesanost på lige før servering. 4. Rist de skiveskårne svampe på panden i 2-3 minutter. Krydr med salt og peber. Kom svampene i en skål og vend dem med salaten. Hæld dressingen over og servér straks. Hvis kødet ikke duppes tørt med køkkenrulle, vil det koge på panden i stedet for at stege. Det er meget vigtigt, at stegetiden på skinkeschnitzler overholdes nøje, hvis man vil være sikker på et velsmagende og saftigt resultat. Andre typer spegeskinke kan også bruges.