Wienerschnitzel med ærter og løg og nye kartofler og ansjoser

Wienerschnitzel med ærter og løg og nye kartofler og ansjoser

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

2 stk kalvekød til Wienerschnitzel
hvedemel
150 g kartofler, skrabede
2 dl hønsebouillon
2 skalotteløg, fintsnittede
150 g ærter
bredbladet persille
2 ansjoser
smør
salt og peber

Fremgangsmåde:

Vend kødet i hvedemel og steg det i lidt varmt smør på en pande. Kun 2 - 3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Kog kartoflerne i kogende vand med lidt salt. Når de er næsten møre hældes vandet fra. Og de koges færdige i bouillon. Tilsæt løg og ærter. Når det er gennem varmt og kartoflerne møre vendes de med fint hakket persille. Server til kødet og anret med en ansjos på hver.