Whiskysauce

Forberedelses tid:
Antal:
4Forfatter:
Karolines køkkenIngredienser:
• 25 g smør
• 1 zittauer, tern
• 2,5 spsk koncentreret tomatpuré
• 0,5 l Karolines GrundSauce med mælk
• 0,5 dl whisky
• 0,5 tsk sukker
• 0,5 tsk groft salt
• friskkværnet peber
• kulør
• kød
Fremgangsmåde:
Lad smørret smelte i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løget ca. 1 min. Tilsæt tomatpuré og svits yderligere i ca. 1 min. Tilsæt GrundSauce, whisky, sukker, salt og peber og bring saucen i kog under omrøring. Kog whiskysaucen ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt evt. kulør og smag whiskysaucen til.