Vild struds

Vild struds

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

550 g strudse steaks
0,5 l piskefløde
enebær
ribsgelé
roquefort ost
rødvin
salt
peber
timian

Fremgangsmåde:

Læg kødet i et ovnfast fad, drys med timian, salt og peber, hæld 10-12 enebær ved, læg et par smørklatter på toppen og hæld rødvin over så bunden af fadet er dækket. Sæt det i ovnen (varmluft:200°/alm.:225°) i 15 minutter. Tag kødet op og pak det ind i staniol. Hæld al væden op i en gryde, tilsæt piskefløde og mindst 1 spsk. roquefort og lad saucen stå og snurre kraftigt. Smag til med ribsgelé eller tyttebær og måske lidt salt og tilsæt kulør hvis du bedst kan lide en brun sauce. Skær kødet ud i fine skiver og anret på varme tallerkner eller i fad. Tilbehør: Asparges kartofler eller en anden lækker kartoffel. Waldorfsalat og ribsgelé....så er der ikke et øje tørt. God fornøjelse...