Venøsteaks med svampe og hvidløg

Venøsteaks med svampe og hvidløg

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

2 stk venø steaks
2 skiver, tynde parmaskinke
2 skalotteløg, fintsnittede
5 fed hvidløg
200 g svampe
2 dl fløde
basilikum, frisk
olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Varm lidt olie på en pande og steg kødet 2 minutter på hver side. Tag kødet fra og lad det hvile lunt 2 minutter. Krydr med salt og peber. Mens kødet hviler, lægges der et stykke parmaskinke henover hvert stykke. Rist skalotteløg og hele fed hvidløg på panden og tilsæt snittede svampe. Lad det riste gyldent og kom fløde ved. Lad det simre 2 - 3 minutter. Smag til med salt og peber og vend med frisk basilikum. Server med kogte kartofler eller et godt brød til.