Ungarsk pølseret

Ungarsk pølseret

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

1 kg kartofler
3 stk løg
100 g olie
2 stk peberfrugt
3 spsk paprika
2 ds tomater, flåede og hakkede
6 stk frankfurter pølser
0,5 liter vand

Fremgangsmåde:

Løgene gyldenbrunes i olie eller svinefedt sammen med grofthakkede peberfrugter. Gryden tages af varmen og paprika efter smag tilsættes og røres sammen med løgene. Gryden sættes på varmen igen og vand tilsættes med tomaterne. Kartoflerne kommes i og det snurrer til kartoflerne er møre, der spædes med vand undervejs, må ikke brænde på. Det sidste kvarter før retten er færdig tilsættes de hele pølser til det øvrige. (Pølserne kan skæres i skiver hvis man har lyst til det) Det smager noget bedre end Svensk Pølseret og så er den uden mælk