Ungarsk gullaschsuppe

Ungarsk gullaschsuppe

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

600 g gullashkød
3 spsk olie
2 store løg
1 spsk paprika
1 kg kartofler
1 ds flåede tomater med basilikum og oregano
1 l oksekødsbouillon
salt og peber
2 grøn peberfrugt
4 fed hvidløg

Fremgangsmåde:

1. Skær kødet i store tern og vend det i mel. 2. Brun kødet. 3. Rist herefter de skivede løg og pressede hvidløg. 4 Rør paprika i og tilsæt de skivede kartofler. 5. Tilsæt flåede tomater og bouillonen. 6. Krydr. med salt og peber. 7. Lad retten koge under låg ved jævn varme til kødet er mørt, gerne 1 time eller mere. 8. Skær peberfrugterne i tern og kom dem i retten de sidste 10 minutter af kogetiden. 9. Retten kan smages yderligere til med paprika hvis man ønsker den stærkere. 10. Velbekomme,denne suppe smager herligt,og kan serveres med et godt flute til, retten er god både som forret i små portioner,men også en god mættende suppe til hovedret.