Ungarsk fiskefad

Ungarsk fiskefad

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

800 g torsk, filet
2 spsk mel
100 g smør
2 løg
3 tomater
3 spsk peberfrugt, syltede
salt og peber
100 g bacon

Fremgangsmåde:

1. Tænd ovnen på 225 grader. 2. Vend fiskefileterne i mel og steg dem i halvdelen af smør/ olie til de er lysebrune på begge sider. Læg dem i et smurt fad 3. Pil og hak løgene groft, svitses ganske kort på panden, må ikke brunes. Kommes hen over fiskene, sammen med stegesmørret. 4. Skær tomater i skiver som lægges ovenpå fiskene. Peberfrugt kommes også ovenpå fiskene. 5. Tilsæt lidt vand, salt og meget peber. 6. Dæk fadet med baconskiver og sæt det ind i ovnen i ca. 20 min. til baconen er sprød. 7. Serveres med kartofler eller ris. Retten må ikke nedfryses