Tunsteaks med grøn kartoffelsalat og majskolber

Forberedelses tid:
Antal:
2Forfatter:
Birgitte OdgaardIngredienser:
• 2 tun steaks
• 10 kartofler
• 1 dl vindruekerneolie
• 1 bk basilikum, frisk
• 4 spsk hvidvins eddike
• 1 spsk dijon sennep
• salt og peber
• 2 majskolber
Fremgangsmåde:
De optøede tunsteaks duppes tørre og steges i olie på panden, ca. 3 minutter på hver side. Drys med salt og peber. Olien blendes med basilikum, eddike, sennep samt salt og peber.
De kogte kartofler snittes i store tern og vendes med den grønne dressing. Tilsæt evt. lidt finthakket rødløg.
Majskolberne koges i letsaltet vand i ca. 10 minutter. Kartoffelsalaten serveres til de nystegte tunsteaks. Husk friskkværnet peber og koldt smør til majskolberne.