Tunsteaks med grøn kartoffelsalat og majskolber

Tunsteaks med grøn kartoffelsalat og majskolber

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

2 tun steaks
10 kartofler
1 dl vindruekerneolie
1 bk basilikum, frisk
4 spsk hvidvins eddike
1 spsk dijon sennep
salt og peber
2 majskolber

Fremgangsmåde:

De optøede tunsteaks duppes tørre og steges i olie på panden, ca. 3 minutter på hver side. Drys med salt og peber. Olien blendes med basilikum, eddike, sennep samt salt og peber.

De kogte kartofler snittes i store tern og vendes med den grønne dressing. Tilsæt evt. lidt finthakket rødløg.

Majskolberne koges i letsaltet vand i ca. 10 minutter. Kartoffelsalaten serveres til de nystegte tunsteaks. Husk friskkværnet peber og koldt smør til majskolberne.