Bland inholdet af tunfiskedåserne med pillet , hakket løg, citronsaft og creme fraiche. Kør dette et øjeblik i blenderen eller passér det gennem en sigte. Udblød husbasen i koldt vand, opløs den i et par spiseskefulde kogende vand og pisk den i tunfiskemassen. - rør først lidt af tunfiskemassen i husblasopløsningen, inden den blandes med resten, så klumper den ikke. Når massen er så stiv, at den kan danne mønster, vendes der flødeskum i og smages til med salt, peber og evt. Vineddike eller mere citronsaft. Vend så forsigtigt kaviaren i og fyld massen i en velsmurt peté-form. Sæt den koldt og tildækket i mindst 2 timer, og vend den ud af formen før serveringen. Til pynt skoldes og flås tomaterne, og de skæres i fine snitter uden kerner ved. Bland dem eventuelt med kaviar og læg fine grønne krydderurteblade ovenpå. Lune flutes kan spises til.