Tournedos med spinat og sauce med peberfrugt

Tournedos med spinat og sauce med peberfrugt

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

4 stk tournedos
2 skalotteløg, fintsnittede
1 stk rød peberfrugt
1 stk orange peberfrugt
1 chili
2 dl rødvin
2 dl kalve eller hønse bouillon
25 g smør, koldt
basilikum, frisk
250 g spinat
4 parmesan ost
smør
salt og peber

Fremgangsmåde:

Varm lidt smør på en pande og steg kødet 3 - 4 minutter på hver side. Tag kødet fra panden og hold det lunt 5 minutter. Krydr med salt og peber. Varm lidt ekstra smør på panden og sauter skalotteløg og fint snittede peberfrugt. Tilsæt chili og rødvin. Kog det igennem og kom bouillon ved. Lad det simre 4 - 5 minutter. Rør det kolde smør i og tag panden fra blusset. Vend saucen med plukket basilikum. Server med spinat der lige er lunet i lidt smør. Anret med kødet og tynde skiver parmesanost.