Tournedos af hakket strudsekød

Tournedos af hakket strudsekød

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

500 g hakket strudsekød
1 pk bacon
4 tomater, friske
1 ds tomatpuré
1 bouillon, terning
timian, frisk
smør
salt og peber

Fremgangsmåde:

Start med at lave en god kraftig tomatsauce: Sæt bouillonen over at koge, skær de friske tomater i små terninger (uden skal) og hæld dem op i bouillonen sammen med tomatpuré, timian og peber. Lad det småsnurre under låg et kvarters tid - gerne mere. Smag til med salt. Form det hakkede strudsekød til bøffer og vikl en skive bacon eller to om hver. Drys med salt og peber og steg dem på en pande eller grill som du ville stege en almindelig hakkebøf. Ret bøfferne an på et fad eller tallerkner, hæld tomatsaucen over og læg evt. en kvist frisk basilikum ved. Tilbehør: Råstegte kartofler, en bagt kartoffel eller bare noget godt brød. Hvis du synes der sakl en grøntsag til, så vil vi foreslå friske bønner eller broccoli. God fornøjelse...