Tortellini marinara

Tortellini marinara

Forberedelses tid:

Antal:

2 personer

Ingredienser:

1 pk tortellini, friske
4 store tomater
100 g champignon i skiver
1 dl hvidvin
100 g rejer, store
2 spsk kapers
olivenolie
salt og peber
parmesan ost

Fremgangsmåde:

Varm olivenolie i en gryde og rist svampene gyldne. Tilsæt vinen og lad det simre, til den er næsten helt fordampet. Tilsæt nu tomaterne og kog videre i ca. 8 min. Smag til med krydderier og tilsæt kapers. Kog tortellinierne efter anvisningen på pakken. Lige inden serveringen tilsættes rejer, de skal blot lige varmes igennem. Retten serveres fx med en salat af avocadoskiver og fintsnittet rødløg. Er man i det ekstravagante humør, kan saucen tilsættes 1/2 dl piskefløde, som koger med nogle minutter. Husk at byde frisk parmesan til.