Tortellini in brodo

Tortellini in brodo

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

1 pk tortellini, frisk
5,5 dl oksefond
1 porre
1 gulerod
1 spsk tomatpuré
1 spsk persille
-----------------
parmesan
brød

Fremgangsmåde:

Tortellini in brodo er en klassiker man kan få på næsten alle italienske restauranter. Og egentlig er det bare tortellini, kogt og serveret i bouillon. Så vælg en bouillon af en god kvalitet, fx Oscar. Og køb eller bag et lækkert brød som tilbehør. Snit porren i meget smalle strimler på 5 cm og guleroden i meget små tern. Kog det i nogle minutter i bouillon tilsat tomatpure. Når gulerødderne er næsten møre, tilsættes tortellinierne, som koger med så længe pakken angiver. Smag evt. suppen til med ekstra salt, peber og paprika og server den rygende varm med friskhøvlet parmesan og evt. et grønt drys. Giv et godt brød til.