Torskerogn med porrer og kapers

Torskerogn med porrer og kapers

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

3 torskebukser
2 stk laurbærblade
5 peberkorn
4 porrer
3 dl grøntsags bouillon
0,5 citron, saft
1 spsk kapers
dild
salt og peber

Fremgangsmåde:

Skyl “torskebukserne” og kom dem i en gryde med kogende vand tilsat laurbærblade, peberkorn og lidt salt. Lad det simre 10 minutter. Tag gryden fra blusset og lad dem stå i det varme vand yderligere 5 minutter.

Snit porrerne og rens dem. Kog dem i en gryde med bouillon 2 minutter. Tilsæt citron og kapers. Lad det simre yderligere 5 minutter. Smag til med salt, peber og dild. Server dertil de sunde “torskebusker”, kogte som de er eller steg dem i lidt smør på en pande.