Torskerogn med porrer og kapers

Forberedelses tid:
Antal:
2Forfatter:
Pernille BækgaardIngredienser:
• 3 torskebukser
• 2 stk laurbærblade
• 5 peberkorn
• 4 porrer
• 3 dl grøntsags bouillon
• 0,5 citron, saft
• 1 spsk kapers
• dild
• salt og peber
Fremgangsmåde:
Skyl “torskebukserne” og kom dem i en gryde med kogende vand tilsat laurbærblade, peberkorn og lidt salt. Lad det simre 10 minutter. Tag gryden fra blusset og lad dem stå i det varme vand yderligere 5 minutter.
Snit porrerne og rens dem. Kog dem i en gryde med bouillon 2 minutter. Tilsæt citron og kapers. Lad det simre yderligere 5 minutter. Smag til med salt, peber og dild. Server dertil de sunde “torskebusker”, kogte som de er eller steg dem i lidt smør på en pande.