Torskefilet i tomat med grillet grøn peber og kapers

Torskefilet i tomat med grillet grøn peber og kapers

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

300 g torsk, filet
1 ds flåede tomater
1 spsk tomatpuré
1 spsk hp sauce
0,5 tsk timian, tørret
0,5 tsk rosmarin, tørret
1 laurbærblad
salt og peber
olie
------------------------------
2 grønne peberfrugter
olivenolie
salt og peber
balsamico
2 spsk kapers
brød

Fremgangsmåde:

Her bader fisken i en stærk tomatsauce. Opskriften er også velegnet til andre fisketyper med en relativt kraftig smag som fx sildefileter eller makrel.

Kog en tomatsauce af flåede tomater, tomatpure og krydderier. Den skal simre i ca. 20 minutter og må gerne være ret stiv. Placer fisken fladt i et smurt ildfast fad og hæld saucen over. Bag den i en 180 grader varm ovn i ca. 20 minutter, alt efter hvor tykke fiskestykkerne er. Mærk efter med en gaffel, om de er møre. Snit pebrene i brede strimler og steg dem i olie ved høj varme til de er brune i kanten. Vend dem sammen med lidt citronsaft eller balsamico og drys med kapers. Server flutes til retten, det er godt til at søbe tomatsaucen op med.