Torskebukser med agurkesalat

Forberedelses tid:
Antal:
2Forfatter:
Pernille BækgaardIngredienser:
• 4 torskebukser, små
• 2 stk laurbærblade
• 5 peberkorn
• 1 agurk
• 3 spsk sukker
• 3 spsk eddike
• 1 tsk laurbær
• olivenolie
• salt og peber
-------------
• kartofler
Fremgangsmåde:
Kog lidt vand tilsat laurbærblade og peberkorn. Kom torskebukserne ved og lad det simre 10 minutter. Tag bukserne op og steg dem gyldne på en pande tilsat lidt olivenolie. Halver agurken og med en lille ske fjernes kernerne. Snit agurken og salt med løs hånd. Læg agurkskiverne på en sigte med et let pres i 20 minutter. Kog sukker og eddike med laurbær og lad det afkøle. Vend med agurkeskiverne og server til de gode torskebukser, gerne sammen med pillekartofler og koldt smør.