Torsk med rødbeder og hakkede æg

Torsk med rødbeder og hakkede æg

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

2 stk torsk, filet
100 g rødbeder, syltede
2 stk skalotteløg
2 æg
1 tsk dijon sennep
1 spsk vineddike
3 spsk olivenolie
1 bdt purløg
salt og peber

Fremgangsmåde:

Varm lidt olivenolie på en pande og steg torsken til den bliver gylden på begge sider. Krydr med salt og peber. Lad den stege stille og roligt ca. 5 - 6 minutter på hver side. Tag torsken fra panden og lad den hvile lunt i 5 minutter inden servering. Læg rødbederne i en skål sammen med finthakket løg og æg. Rør sennep med salt, peber og eddike. Rør olien i lidt efter lidt og vend tilsidst med purløg. Vend det hele sammen i skålen med rødbederne og server til torsken evt med kogte kartofler eller groft, ristet rugbrød til.