Torsk med porrer vinaigrette

Torsk med porrer vinaigrette

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

2 stk torsk, filet
4 porrer
2 æg, hårdkogte
2 skalotteløg, fintsnittede
1 bdt, lille purløg
1 bdt, lille dild
2 spsk vineddike
3,5 spsk olivenolie
salt og peber
2 spsk fiskesennep, grov

Fremgangsmåde:

Læg torsken i et ildfast fad og krydr med salt og peber. Bag den i en varm ovn, 180 grader 6 - 8 minutter. Rens porerne og snit dem. Kog dem i en gryde tilsat lidt salt 5-6 minutter. Hak æg og vend med snittede krydderurter, eddike, olivenolie, sennep, salt og peber. Vend med porrerne og server til den gode fisk. Smager godt med aspargeskartofler der er gyldnet i smør.