Torsk i krydret tomatsauce med kanel og bulgur

Torsk i krydret tomatsauce med kanel og bulgur

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

350 g torsk, filet
1 ds flåede tomater
1 skalotteløg
1 dl hvidvin
1 kanelstang
1 tsk oregano, tørret
1 fed hvidløg
olivenolie
salt og peber
-----------------
bulgur
grønne bønner
oliven

Fremgangsmåde:

Torsken bliver dampet i en tomatsauce, der er krydret med kanel. Hertil serveres kogte bulgur, men ris eller couscous vil også gå fint. Server kogte, grønne bønner eller sauterede squashbjælker til. Opvarm lidt olie i en tykbundet gryde og sauter finthakket hvidløg og skalotteløg kort. Tilsæt tomater, hvidvin og diverse krydderier og lad saucen simre i 10-15 minutter. Kog bulguren efter anvisningen på emballagen. Snit torsken i mindre stykker og lad dem simre med i saucen i ca. 8 minutter. Rør forsigtigt. Retten serveres med kogte bønner og sorte oliven.