Torsk i krydret tomatsauce med kanel og bulgur

Forberedelses tid:
Antal:
2Forfatter:
Birgitte OdgaardIngredienser:
• 350 g torsk, filet
• 1 ds flåede tomater
• 1 skalotteløg
• 1 dl hvidvin
• 1 kanelstang
• 1 tsk oregano, tørret
• 1 fed hvidløg
• olivenolie
• salt og peber
-----------------
• bulgur
• grønne bønner
• oliven
Fremgangsmåde:
Torsken bliver dampet i en tomatsauce, der er krydret med kanel. Hertil serveres kogte bulgur, men ris eller couscous vil også gå fint. Server kogte, grønne bønner eller sauterede squashbjælker til. Opvarm lidt olie i en tykbundet gryde og sauter finthakket hvidløg og skalotteløg kort. Tilsæt tomater, hvidvin og diverse krydderier og lad saucen simre i 10-15 minutter. Kog bulguren efter anvisningen på emballagen. Snit torsken i mindre stykker og lad dem simre med i saucen i ca. 8 minutter. Rør forsigtigt. Retten serveres med kogte bønner og sorte oliven.