Tomatsuppe med hvidløgscroutoner

Tomatsuppe med hvidløgscroutoner

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

1 skive bacon, røget, tern
2 skalotteløg, fintsnittede
1,5 fed hvidløg
7 tomater
1 gulerod
1 chili
1 stilk timian
1 laurbærblad
basilikum, frisk
olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Varm lidt olivenolie i en gryde og sauter bacon og skalotteløg. Tilsæt hvidløg og snittede tomater, gulerod, chili, timian, laurbær og vand til det dækker. Lad det simre 15 minutter og blend suppen. Blend suppen grundigt så den er helt jævn. Kog den igen og smag til med salt og peber. Server med frisk basilikum og hvidløgscroutons. Hvidløgscroutoner: Varm lidt god olivenolie og rist snittede hvidløg sammen med brød skåret i tern. Når de er gyldne, drysses de med salt og serveres til den gode suppe.