Tofu i stærk og sød curry

Tofu i stærk og sød curry

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

3 dl kokosmælk
250 g tofu, fast
50 g jordnødder
1 spsk sukker
2 spsk soja, lys
4 kaffir limeblade
mynte, frisk

Fremgangsmåde:

Hæld halvdelen af kokosmælken i en wok. Lad den simre, indtil lidt olie viser sig på toppen. Tilsæt currypastaen, rør rundt og bring langsomt kokosmælken i kog. Skær tofuen i tern og kom dem i wokken (frisk torfu kan evt. Forinden være ristet gyldent i lidt olie i wokken - eller den kan frituresteges). Tilsæt resten af kokosmælken, jordnødderne, sukker og soya samt et lille drys salt. Læg låg på wokken og lad det simre i 5-6 minutter. Tilsæt kaffirlimebladene og tag wokken af varmen. Smag til. Pynt med lidt frisk mynte ved serveringen - og gerne tynde ringe af frisk rød chili, hvis man kan lide det rigtig stærkt.