Tiramisu med frugt (abrikoser)

Tiramisu med frugt (abrikoser)

Forberedelses tid:

Antal:

7

Ingredienser:

400 g ladyfingers
2 dl abrikossaft
2 spsk sukker
0,5 dl abrikoslikør
2 spsk maizena
Creme:
0,5 dl mælk
2 æg
2 spsk sukker
2 spsk maizena
Desuden
0,25 dl piskefløde
1 ds abrikoser

Fremgangsmåde:

Tiramisu er blevet fortolket på mange måder. Følgende er en variant af den populære Tiramisu, som værdsættes mest i de varme måneder. Fordel kiksene i et dybt fad og dryp med frugtsaft og likør. Varm mælken til kogepunktet i en gryde. Rør æggene med sukker og maizenamel i en skål. Hæld mælken i æggemassen, hæld det tilbage i gryden, og varm det op under omrøring, til det koger. Afkøl kagecremen, pisk flødeskummet stift, og rør det i den kolde creme. Fordel cremen over kiksene. Lad abrikoserne dryppe af i en si, og pynt kagen med dem.