Tigerrejer med bønnespirer og citrongræs

Tigerrejer med bønnespirer og citrongræs

Forberedelses tid:

Antal:

4 personer

Ingredienser:

2 pk tigerrejer
½ spsk finthakket frisk ingefær
2 fintsnittede hvidløg
2 fintsnittede chili
2 stk citrongræs
1 spsk fiskesauce
saft fra 1 lime
1 spsk soja
1 bk bønnespirer
koriander, frisk
olie

Fremgangsmåde:

Pil skallen af rejerne og snit dem halvt igennem med en kniv (dette gør, at de deler sig smukt når man steger dem.) Varm lidt olie på en pande og rist rejerne 2 - 3 minutter. Tag dem fra og hold dem lune. Tilsæt ingefær, hvidløg, chili og fintsnittet citrongræs (kun det inderste anvendes - gem det yderste til pynt). Rist det sammen 1 - 2 minutter. Tilsæt fiskesauce, lime, soya og bønnespirer. Lad det simre 2 - 3 minutter. Tilsæt rejerne og plukket koriander. Lad det blive gennemvarmt og server.