Tigerrejer med asparges og limesauce

Tigerrejer med asparges og limesauce

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

10 stk tigerrejer
1 bdt asparges
1 lime, saft
1 æggeblomme
25 g smør
koriander, frisk
olie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Pil rejerne, hvis det er store rejer, så  lav et snit langs rejens ryg og fjern den mørke streng. Varm lidt olie på en pande og rist rejerne 4 - 5 minutter og krydr med salt og peber.
Grønne asparges knækkes, hvor de naturligt knækker og bunden kasseres, da den er trevlet og smager ikke godt. kog aspargeren i en gryde med kogende letsaltet vand i 3 - 4 minutter. Til limesausen blendes limesaft med æggeblomme og lidt salt og hæld kogende smør i lidt efter lidt til sausen bliver kraftig.
Anret saucen med de stegte rejer og pynt med plukket koriander.