Thaiauberginer i grøn curry

Forberedelses tid:
Antal:
4Forfatter:
Kirsten Skaarup og Richard GilmoreIngredienser:
Fremgangsmåde:
Skær auberginerne i både. Varm olien op og steg dem gyldne i olien. Lad dem afdryppe på fedtsugende papir. Tag det øverste tykke af kokosmælken fra og kom 1 dl af den tynde mælk i wokken. Bring den i kog og lad den koge indtil den tykner, og lidt olie danner sig på toppen, ca. 3 minutter mere. Rør rundt så pastaen bliver helt opløst i kokosmælken. Skær bønnerne i korte stykker og bambusen i strimler. Kom grønsagerne i wokken sammen med resten af kokosmælken og bouillon og tilsæt soya, sukker og et drys salt. Riv limebladene i mindre stykker (fjern midterstrengen) og kom dem i. Lad retten simre under låg 4 minutter. Kom bønnespirerne og de stegte auberginer i og lad dem blive gennemvarme. Smag til. Server retten drysset med basilikumblade og strimler af rød chili.