Thai fiskefrikadeller med jasminris og chilisauce

Thai fiskefrikadeller med jasminris og chilisauce

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

300 g fiskefars
0,5 chili, rød
1 fed hvidløg
2 spsk koriander, frisk
1 æg
0,5 lime, saft
salt
mel
chilisauce, sød
2 dl jasminris
olie

Fremgangsmåde:

Fiskefarsen røres sammen med hakket chili, hvidløg og frisk koriander. Tilsæt et æg, salt og måske en smule mel, så farsen får en passende konsistens. Fiskefarsen formes til små frikadeller med en dessertske, og steges gyldne i olie på en tefalpande. Risen koges efter anvisningen på emballagen. Server frikadellerne sammen med risene og en god chilisauce fra flaske. Det smager godt at servere sprøde bjælker af agurk til retten. Dryp fiskefrikadellerne med lidt ekstra limesaft.