Thai-omelet med bønnespirer og squash

Thai-omelet med bønnespirer og squash

Forberedelses tid:

Antal:

2 personer

Ingredienser:

5-6 store æg (gerne øko)
2 forårsløg
1 rød chili
2 spsk thai fiskesauce
2 fed hvidløg
mælk
olie
----------------------
1 bk bønnespirer, friske
1 lille squash
soja

Fremgangsmåde:

Her en en lynhurtig omelet med thailandske aner. Her er den helt vegetarisk, men du kan tilsætte bønnespirerne 150 g store rejer. Thailænderne spiser jo ikke brød, så hvis du har lyst til lidt tilbehør, vil jeg foreslå fintsnittet agurk og rødløg, vendt sammen med hvidvinseddike, et nip sukker og en smule meget finthakket chili. Masser af frisk koriander. Pisk æggene sammen med mælk og fiskesauce. Hvis du ikke har fiskesauce, så brug soya i stedet. Hak hvidløg, forårsløg og chili fint og svits det i lidt olie på en god tefalpande. Hæld æggemassen på panden og bag den gylden på begge sider. Bag evt. to omeletter (en til hver), men husk at fordele fyldet først. Tag den færdige omelet op og hold den varm. Kom lidt mere olie på panden og lynsteg fintsnittet squash og bønnespirer med lidt soya. Rul omeletten sammen og skær den i skrå "rouladeskiver". Server den varm med de lynstegte grøntsager.