Tacos med kylling og chilibønner

Tacos med kylling og chilibønner

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

300 g kylling, inderfilet
0,5 tsk cayenne peber
olie
-----------------------
0,25 iceberg salathoved
1 rødløg
1 avokado
4 soltørrede tomater, i olie
---------------------
1 ds bønner i chilisovs
taco skaller
--------------
ost, revet

Fremgangsmåde:

Tacoskaller er nem og hurtig mad. Hvis du bedre kan lide det, så køb evt. hvedetortillas i stedet. Fyldet kan du jo variere i forhold til, hvad du ellers har i køleskabet, fx tomater, agurk, oliven, jalapenos-pebre, creme fraiche osv. Tør kødet af i køkkenrulle og steg det gyldent i olie på panden. Husk, det skal være helt gennemstegt! Krydr med salt, peber og cayennepeber. Snit salaten fint og server den sammen med løgringe og tynde strimler af soltørret tomat, stykker af avocado samt revet ost. Bønnerne opvarmes kort i en gryde eller i mikrobølgeovnen. Tacoskallerne lunes i ovnen eller på brødristeren. Hver bygger selv sine egne tacos. Men spis evt. bønnerne ved siden af, ellers bliver man nemt lidt nasset på fingrene!