Sydhavskylling

Sydhavskylling

Forberedelses tid:

Antal:

6

Ingredienser:

1 kg kylling, filet
3 spsk mel
2 tsk salt
1 spsk karry
smør
1 ds ananas, skiver
Karrysovs
1 løg
10 skiver bacon
1,5 spsk karry
2 spsk mel
1 æbler, syrlige
2 spsk tomatpuré
3 dl bouillon

Fremgangsmåde:

Begynd med saucen. Skræl og hak løget og æblet. Skær baconen i strimler. Svits løg, æble og bacon sammen et par minutter. Strø karry over og lad det svitse med et øjeblik. Bland mel og tomatpuré i. Tilsæt bouillon og væden fra ananasen og lad det koge sagte i ca. 10 min. Smag til med salt og kom ananastern i. Bland mel, salt og karry i en plasticpose. Læg nogle kyllingstykker ad gangen i posen, ryst den så melblandingen dækker stykkerne i et tyndt lag. Brun kyllingstykkerne i fedtstoffet og læg dem over på et ovnfast fad efterhånden. Hæld karrysaucen over. Sæt retten i ovnen i ca. 30 min. ved 200 grader. Garnér fadet med ananasringe. Server retten med løse ris. Tip: Retten kan laves i forvejen og varmes i ovnen ½ time før den skal spises.