Sydfransk vildsvinegryde

Sydfransk vildsvinegryde

Forberedelses tid:

Antal:

6

Ingredienser:

1,5 kg vildsvinesmåkød
4 skiver spæk
1 ds tomatpuré
Bland marinaden af:
1 fl rødvin
4 løg
1 appelsinskræld
150 g oliven, sorte
1 dl olivenolie
1 glas cocnac
3 fed hvidløg
salt og peber
muskatnød
timian
laurbærblad
persille

Fremgangsmåde:

Læg kødet i marinaden natten over. Lad kødet dryppe lidt af og steg det langsomt gyldenbrunt i olivenolie. Når kødet er brunet lægger du spækket rundt i kanten af gryden, hælder marinaden og tomatpuré ved og lader det koge i 10 min. Læg så låg på og skru ned for varmen så det kan småsimre i 2-2½ time. 20 minutter inden retten er færdig hælder du de udstenede oliven ned i og så kan du så småt begynde at lægge an til at koge pastaen.

Tilbehør: Pasta, lune flutés og en flaske god kraftig rødvin hører sig næsten til. God fornøjelse...