Svinemørbrad med soltørrede tomater

Svinemørbrad med soltørrede tomater

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

1 svinemørbrad
11 stk soltørrede tomater
1 bdt salvie, frisk
1 spsk olie
Tilbehør
2 store porrer
2 squash, små
300 g pasta
1 spsk olie
2 dl bouillon
1 dl parmesan ost, revet
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Afpuds mørbraden for sener og dup den tør med køkkenrulle. Skær den i 12 skiver og tryk dem flade med hånden. Dæk de soltørrede tomater med vand og kog dem i 2 minutter. Kassér vandet og dryp tomaterne af. Skær 6 af de soltørrede tomater i halve og skær resten i små tern til tilbehøret. 2. Læg først 1-2 salvieblade og derefter et stykke soltørret tomat på hvert stykke mørbrad. 3. Hold det fast med en tandstikker. Bruges tørret salvie, drysses det på hvert kødstykke. Drys med salt og peber. 4. Skær porrer og squash i skiver. Kog pastaen efter pakkens anvisning og lad porrer og squash koge med i de sidste 2 minutter. Hæld vandet fra pasta og grøntsager. Tilsæt resten af de soltørrede tomater, olie, bouillon og ost. Vend det og krydr med salt og peber. 5. Opvarm olien på en pande og steg kødstykkerne ved jævn varme i 2 minutter på tomatsiden og ca. 3 minutter på den anden side, til de netop er gennemstegte.