Svinemørbrad med ristede kartofler og asparges

Forberedelses tid:
Antal:
2Forfatter:
Pernille BækgaardIngredienser:
• 1 svinemørbrad
• 7 kartofler
• 1 bdt grønne asparges, friske
• 150 g ærter
• 1 bdt bredbladet persille
• 2 både citron
• olivenolie
• salt og peber
Fremgangsmåde:
Varm lidt olie på en pande og brun kødet på alle sider. Krydr med salt og peber. Skru lidt ned for blusset og steg kødet i alt ca. 12 - 14 minutter. Tag kødet fra panden og lad det hvile lunt i 5 minutter. Varm lidt olie på en pande og rist kartoflerne der er delt i kvarte. Når de er gyldne tilsættes snittede asparges. Rist det i 2 minutter og tilsæt ærter og 1 spsk. vand. Kom persille ved og lad det simre yderligere i 2 minutter. Krydr med salt og peber. Skær kødet i 4 tournedos og server med citron.