Svinemørbrad med rødbedesalat

Svinemørbrad med rødbedesalat

Forberedelses tid:

Antal:

2 personer

Ingredienser:

1 stk mørbrad royal
2 rødbeder, skrællede
1 tsk ingefær, frisk, revet
2 fed hvidløg
2 tsk dijon sennep
1 spsk eddike
4 spsk olivenolie
1 bdt, lille hakket bredbladet persille
salt og peber

Fremgangsmåde:

Varm lidt olie på en pande og brun kødet på alle sider. Steg det færdigt i en varm ovn ved 200 grader i 12 - 14 minutter. Tag kødet ud og lad det hvile lunt i 5 minutter. Riv rødbederne og læg dem i en skål med ingefær og hvidløg. Rør sennep med eddike og olie. Smag til med salt og peber. Vend dressingen med rødbederne og lad det stå i 5 minutter. Server til skiver af kødet.