Svinemørbrad med karry

Svinemørbrad med karry

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

1 svinemørbrad
2,5 tsk karry, mild
olie
salt og peber
-------
2 peberfrugter
1 løg
olivenolie
1 dl hvidvin
salt og peber
basilikum, frisk
kapers
------
2 dl risblanding

Fremgangsmåde:

Svinemørbraden gås efter for sener og hinder. Fordel karryen på en tallerken og rul svinemørbraden heri. Klap karryen godt fast i kødet. Opvarm lidt olie på en stor pande og brun mørbraden godt på alle sider. Skru lidt ned for blusset og lad den stege i ca. 20 minutter, alt efter hvor rosa man ønsker kødet.

Den færdige mørbrad tages op og drysses med salt og peber. Lad den hvile indpakket i 10 minutter.

Peberfrugterne befries for frøstol og kerner og snittes i strimler. Løget snittes i meget smalle både. Sauter begge dele i lidt olie indtil det begynder at tage farve. Tilsæt hvidvinen og lad den koge næsten helt bort. Krydr med salt, peber og evt. en skefuld kapers.

Peberfrugtblandingen serveres sammen med ris og frisk basilikum til brede, skrå skiver af svinemørbraden.