Svinemørbrad i rosmarin med grillede nectariner

Svinemørbrad i rosmarin med grillede nectariner

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

1 svinemørbrad, afpudset
1 bdt rosmarin, frisk
salt og peber
smør
olivenolie
2 nektarin
kartofler
dild

Fremgangsmåde:

Rosmarinen plukkes og hakkes groft. Drys den ud på et spækkebræt og rul svinemørbraden heri. Klap rosmarinen godt fast i kødet. Smelt lidt smør på en stor pande og steg mørbraden hel, idet du vender den jævnligt. Den skal have ca. 20 minutter, alt efter størrelse.Panden koges evt. af med balsamico, hvis man ønsker lidt sky til retten. Drys med salt og peber, og pak mørbraden ind i folie og et viskestykke. Den skal hvile i ca. 15 minutter, inden den udskæres i tynde, skrå skiver. Nectarinerne halveres og stenen fjernes. De pensles med olie og grilles på en grillpande elle r på havens grill. De kan også blot steges i smør. Retten serveres med nye kartofler, vendt med friskklippet dild.