Svinekotelet med spinat-majs-tomat

Svinekotelet med spinat-majs-tomat

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

2 svinekoteletter
salt og peber
2 tsk provencekrydderi
10 g smør
500 g spinat, frisk
150 g majskerner
10 cherry tomater
Dressing
1 spsk vineddike
1 spsk tomatpuré
1 spsk olie
1 spsk vand
salt og peber
Tilbehør
100 g Groft brød

Fremgangsmåde:

1. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med peber og provencekrydderi. Lad fedtstoffet blive gyldent på en pande ved god varme. Brun koteletterne 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 3 minutter på hver side, til de netop er gennemstegte. Krydr med salt.

 

2. Ryst ingredienserne til dressingen sammen.

 

3. Rens spinaten eller porrerne. Kom spinat eller porrer i skiver i letsaltet vand og kog i ca. 3 minutter. Hæld vandet fra. Kog majskerner efter posens anvisning og hæld vandet fra. Majs fra dåse dryppes af og anvendes direkte. Halvér tomaterne. Bland spinat/porrer med majs og tomat.

 

4. Kom dressingen over grøntsagerne og servér til koteletten.