Svinekød i wok med rødløg og kokosmælk og bladselleri og forårsløg

Svinekød i wok med rødløg og kokosmælk og bladselleri og forårsløg

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

200 g svinekød, strimler
2 karry pasta, stærk
1 rødløg, fintsnittet
2 bladselleri, stængler
4 forårsløg
1 ds kokosmælk
1 spsk soja
olie

Fremgangsmåde:

Varm lidt olie i en wok eller på en rummelig pande. Rist kødet og karrypasta 2 minutter. Tag kødet fra og hold det lunt. Varm lidt mere olie på panden og rist grøntsagerne 2 minutter. Tilsæt soya og kokosmælk og lad det simre 2 - 3 minutter. Kom kødet tilbage og lad det simre yderligere 2 minutter. Tilsæt frisk basilikum og server med kogte ris eller nudler til.