Suppe med savoykål og parmesanost

Suppe med savoykål og parmesanost

Forberedelses tid:

Antal:

8

Ingredienser:

500 g kalveinderlår
2 skiver Bacon
2 stængler Blegselleri
2 Løg
2 Bagekartofler
2 Porre
2 gulerødder
2 laurbærblade
2 spsk Olivenolie
0,5 l kalvebouillon
2 blade savoykål
1 bdt Bredbladet persille
150 g parmesan ost, revet
Salt og peber

Fremgangsmåde:

Skær bacon og kalvekød i tynde strimler. Rist kød og bacon i olivenolie til det er gyldent. Rens porre, blegselleri, løg, kartofler og gullerødder og skær alle grøntsagerne i tynde strimler ca. 3,5 ca. Steg grøntsagerne sammen med kødet et par minutter. Tilsæt bouillonen og laurbærblade. Lad det simre i ca. 30 min. (Husk at skumme undervejs). Tilsæt savoykålen og lad suppen simre i ca. 4 min. Tilsæt persille og parmesanost, rør rundt og server suppen strakt, med et lækkert brød til.