Suppe af Medaillon

Suppe af Medaillon

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

2 medaljoner, svinefilet
1 spsk olie
1 løg
1 gulerod
2 bagekartoffel
0,25 spidskål
4 skiver chilipølse, stærk
5 dl kalvebouillon
persille
salt og peber
Tilbehør
150 g brød
parmesan ost, revet

Fremgangsmåde:

1. Dup kødet tørt med køkkenrulle. 2. Varm olien i en gryde ved god varme og brun kødet ca. 1 minut på begge sider. Tag kødet op. 3. Snit grøntsagerne i tern og strimler og svits dem i gryden. Tilsæt pølse og bouillon. Lad suppen koge under låg ved svag varme ca. 10 minutter. Kog kødet med i suppen i ca. 3 minutter, til kødet er lige netop gennemkogt. 4. Tag kødet op. Dæk med stanniol og lad kødet hvile i et par minutter, mens suppen gøres klar til servering. Smag suppen til med salt og peber. Hak persillen og kom den i en skål. 5.Skær kødet i tynde skiver, og servér det oven på suppen. Giv brød, hakket persille og evt. frisk revet parmesanost til. Peperoni i skiver eller bacon i tern kan bruges i stedet for chilipølse. Ca. 400 g alm. kartofler kan bruges i stedet for bagekartofler.