Sund spaghetti med grønt

Sund spaghetti med grønt

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

400 g pasta
6 stk tomater
1 stk courgette
2 stk løg
1 fed hvidløg
1 stk grøn peberfrugt
1 stk rød peberfrugt
2 dl ost, revet
0,5 dl olie

Fremgangsmåde:

Kog spaghetti "al dente" dvs. til der er bid i den - den må ikke blive kedelig og slatten. Lad den dryppe godt af. Skær så grønsagerne i min dere stykker og svits løg, hvidløg og peberfrugt i en gryde i lidt olie - tilsæt courgetterstykker og tomater. Når løgene er næsten møre kommes den kogte spaghetti i og svitses med ganske kort under omrøring. Herefter kommes det hele i et smurt ildfast fad, der drysses ca. 2 dl revet ost over og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min. (Kan evt. serveres med flûtes til og et glad koldt hvidvin)