Strudse steak med madagascarpeber

Forberedelses tid:
Antal:
4Forfatter:
YoumamiIngredienser:
• 2 bk strudse steaks
• madagasgarpeber
• 2 dl rødvin
• 4 spsk creme fraiche
• 1 spsk Dijon sennep
• smør
• salt
Fremgangsmåde:
Krydr hver strudse steak med madagascarpeber og salt og steg dem i smør på panden 4-7 min. på hver side. Pak kødet ind i staniol, kog panden af med 2 dl. rødvin og reducer saucen til 1/3. Rør så crème fraichen i og lad det simre lidt. Lige inden serveringen smages der til med 1 spsk. Dijon sennep. Anret en steak på hver tallerken og hæld saucen over.
Tilbehør: Råstegte kartofler er perfekte som tilbehør og hvis du synes der skal lidt grønt til, så lav en god salat med æbler i og en let sennepsdressing. God fornøjelse...