Stegte sild med sennep og rødløg

Stegte sild med sennep og rødløg

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

4 sildefileter, dobbelte
1 spsk dijonsennep
rugmel
1 rødløg
Lage:
1 dl vineddike
1 dl sukker
2 stk laurbær
5 peberkorn
timian, frisk
olie
smør
salt og peber

Fremgangsmåde:

En dejlig frokostret her serveret til aften evt. med kogte kartofler til. Kog lagen igennem 4 - 5 minutter. Tag den fra blusset og lad den afkøle. Sigt lagen. Klip evt. den lille finne af sildene og læg dem på et rent skærebræt med skindsiden ned af. Smør indersiden med sennep og krydr med salt og peber. Læg sildefileterne dobbelt og vend dem i lidt rugmel. Varm lidt olie og smør på en pande og steg sildefileterne ca 2 - 3 minutter på hver side. Krydr igen med salt og peber. Læg sildefileterne i en ildfast fad, pynt med løgringene og hæld lagen henover. Sæt fadet i en varm ovn, 200 grader i yderligere 5 minutter. Server sildene lune.