Stegte perlehønebryster med asparges og friske ærter

Stegte perlehønebryster med asparges og friske ærter

Forberedelses tid:

Antal:

2 personer

Ingredienser:

2 perlehønebryst
1 bdt grønne asparges
200 g ærter, friske
2 dl piskefløde
1 tsk dijon sennep
1 bdt dild
salt og peber

Fremgangsmåde:

Steg perlehønebrysterne stille og roligt først med skindsiden nedad. Steg dem 10 minutter. Krydr med salt og peber. Imens dampes aspargesene i en gryde med kogende letsaltet vand i 2 - 3 minutter. Tag aspargesene fra og reducer aspargesvandet. Kom vandet (fonden) henover perlehønebrysterne sammen med fløde. Kog det igennem og rør sennep i. Smag til med salt og peber. Tilsæt snittet dild og ærterne. Lad det simre yderligere 2 minutter og server retten med nye kogte kartofler.