Stegte kyllinglår med saltbagte kartofler

Forberedelses tid:
Antal:
2Forfatter:
Pernille BækgaardIngredienser:
• 4 kyllingelår
• 9 kartofler, små
• 4 stængler rabarber
• 2 spsk sukker
• olivenolie
• salt og peber
Fremgangsmåde:
Varm olivenolie på en pande og steg kyllinglårene. Vend dem af og til og lad dem stege ca. 20 minutter. Imens vendes kartoflerne med olivenolie og godt med salt og bages i en varm ovn ved 250 grader i ca. 15 minutter. Snit rabarberstænglerne og kom dem i en gryde med sukker og 1 spsk vand. Kom låg på gryden og lad det simre i 5 minutter. Tilsæt evt. lidt ekstra sukker hvis rabarberne er for sure. Lad det afkøle og server til kyllinglårene de saltbagte kartofler. NB: Er rabarber svære at få, kan kompotten laves af frosne bær.