Stegte kyllingelår med pasta og pesto

Stegte kyllingelår med pasta og pesto

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

4 kyllingelår
0,5 citron, saft
1 tsk paprika, stærk
200 g pasta, skruer
1 peberfrugt
oliven
3 spsk pesto
olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Varm lidt olie på en pande og steg kyllingelårene gyldne på alle sider. Pres citron henover og drys med paprika, salt og peber. Steg kyllingelårene færdige i en varm ovn, 200 grader i 20 minutter. Kog pastaen efter anvisning i en rummelig gryde med kogende let saltet vand. Når pastaen er al dente, hældes vandet fra. Mens pastaen er lun vendes den med forårsløg, peberfrugt, oliven, pesto, salt og peber. Server pastaen lun eller kold til de sprøde kyllingelår.