Stegte cashewnødder med tofu

Stegte cashewnødder med tofu

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

200 g cashewnødder
olie
2 chili, rød
4 fed hvidløg
150 g gule løg
150 g tofu, fast
1 tsk sukker
7 forårsløg
4 spsk østerssovs

Fremgangsmåde:

• Rist cashewnødderne i 1 spsk olie i wokken. Pas på: de bliver hurtigt brune i en godt varm wok. Læg nødderne til side.

• Skær chilierne i ringe. Hak hvidløgene og de gule løg.

• Svits de tre ting i lidt olie i wokken. Læg låg på og lad løgene stege et par minutter

• Skær tofuen i små tern. Kom dem i wokken og steg tofuen, indtil den er gylden.

• Tilsæt sukker og et drys salt. Skær forårsløgene igennem et par gange på langs og derefter i lange stykker. Steg dem med et par minutter.

• Kom østerssovsen i wokken sammen med 3-4 spsk vand. Lad retten koge op.

• Tilsæt cashewnødderne og servér straks.