Stegte cashewnødder med tofu

Forberedelses tid:
Antal:
4Forfatter:
Kirsten Skaarup og Richard GilmoreIngredienser:
• 200 g cashewnødder
• olie
• 2 chili, rød
• 4 fed hvidløg
• 150 g gule løg
• 150 g tofu, fast
• 1 tsk sukker
• 7 forårsløg
• 4 spsk østerssovs
Fremgangsmåde:
• Rist cashewnødderne i 1 spsk olie i wokken. Pas på: de bliver hurtigt brune i en godt varm wok. Læg nødderne til side.
• Skær chilierne i ringe. Hak hvidløgene og de gule løg.
• Svits de tre ting i lidt olie i wokken. Læg låg på og lad løgene stege et par minutter
• Skær tofuen i små tern. Kom dem i wokken og steg tofuen, indtil den er gylden.
• Tilsæt sukker og et drys salt. Skær forårsløgene igennem et par gange på langs og derefter i lange stykker. Steg dem med et par minutter.
• Kom østerssovsen i wokken sammen med 3-4 spsk vand. Lad retten koge op.
• Tilsæt cashewnødderne og servér straks.