Stegt torskerogn med rørt remoulade

Forberedelses tid:
Antal:
2Forfatter:
Pernille BækgaardIngredienser:
• 2 torskebukser
• 2 stk laurbær
• 5 peberkorn
• 2 spsk mayonaise
• 1 tsk dijon sennep
• 1 gulerod
• 1 stængel blegselleri
• 5 cornichons
• 1 tsk kapers
• olivenolie
• salt og peber
Fremgangsmåde:
Kom torskebukserne i en gryde med kogende vand, laurbær, peberkorn og lidt salt. Lad det simre i 10 minutter. Tag gryden fra blusset og lad torskebukserne blive i det varme vand 5 minutter. Tag dem af og lad dem afkøle. Varm lidt olivenolie på en pande og rist bukserne som de er eller skær dem i stykker og steg dem 2 - 3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Rør mayonnaise med sennep. Blancher gulerod og blegselleri i kogende let saltet vand 2 minutter. Lad det afkøle og rør sammen med mayonnaise, cornichons og kapers. Server til de sunde “bukser”. Evt med kogte kartofler eller ristet rugbrød til.